BCAA (Branched Chain Amono Acid Complex) Secom Jarrow Formulas 120cps

Secom
Status:

Stoc epuizat99,30 lei

Stoc epuizat

Descriere BCAA (Branched Chain Amono Acid Complex) 120cps JARROW FORMULAS SECOM

Contine L-Glutamina si alti aminoacizi esentiali pentru sustinerea organismului in perioade de stres, efort intelectual si traume.

Beneficii

Leucina, izoleucina si valina sunt aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea este necesar aport din exterior. Glutamina este un aminoacid semiesential, care poate fi sintetizat de organism, dar in perioade de stres, traume, efort intelectual, excesul de cortizol eliberat epuizeaza rezerva de glutamina din corp, de aceea este necesar aportul din exterior.

  • sustinerea organismului in stari catabolice (la nivelul organismului predomina procesele distructive) produse de arsuri, infectii, traume, interventii chirurgicale, transplant de maduva osoasa, tratamente cu glucocorticoizi (efect anabolizant asupra muschilor)
  • cresterea rezistentei fizice: participa la producerea de ATP – nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule
  • reducerea afectarii neurologice si psihice produsa de tulburari ale functiilor hepatice, malnutritie proteica sau consum excesiv de alcool:

– participa la sinteza hepatica a proteinelor si a glicogenului
-imbunatatirea metabolizarii hepatice a amoniacului

  • reducerea greutatii corporale fara afectarea masei musculare in regimurile hipocalorice: reducerea tesutului adipos

Compozitie (Per 2 capsule)

L-Glutamina……………………….500 mg
L-Leucina…………………………..300 mg
(aminoacid cu lant ramificat)
L-Izoleucina………………………..150 mg
(aminoacid cu lant ramificat)
L-Valina……………………………..150 mg
(aminoacid cu lant ramificat)
Vitamina B6………………………..5 mg
Nu contine: grau, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune.

 

Mod de administrare

Cate 2 capsule de 1-2 ori/zi cu lichide, inainte sau dupa antrenament sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate , care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza , persoanelor cu alergii la oricare dintre componente decat la recomandarea consultantului specialist.

SKU: SECO.00231 Categorie:

Bazat pe 0 review-uri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Doar clienții care au achiziționat acest produs pot lăsa un review.

Nu sunt review-uri inca.