Hepaxirem Forte Remedia 30cpr

Remedia
Status:

Stoc epuizat


20,90 lei

Stoc epuizat

Descriere  Hepaxirem Forte Remedia 30cpr

Armurariul (Silybum marianum), o plantă cunoscută pentru efectul de protecţie şi regenerare a ficatului, conține silimarină – un complex activ de flavonoide format din silibina, silidianină şi silicristină. Silimarina protejează membrana celulară la nivelul structurilor hepatice împiedicând pătrunderea în celulă a substanţelor toxice pentru ficat: alcool, substanţe chimice toxice, metale grele, tetraclorura de carbon, radicali liberi. Stimulează producerea enzimelor implicate în sinteza de proteine, favorizând regenerarea celor lezate şi producerea de noi celule hepatice, reduce riscul apariţiei calculilor biliari şi favorizează digestia, prin fluidificarea şi eliminarea bilei.

Anghinarea (Cynara scolymus) conţine acizi fenolici (în principal acid clorogenic), cinarina şi acid cafeic, sescviterpene lactonice, flavonoide, fitosteroli, inulina, enzime şi uleiuri esenţiale. Anghinarea îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, având rol detoxifiant, normalizează valorile colesterolului, este un bun diuretic şi reduce efectele nocive ale alcoolului.

Păpădia (Taraxacum officinale) conţine sesquiterpene lactonice, flavone, triterpene sterolice (sitosterol, stigmasterol, fitosterol), acizi fenolici, polizaharide, carotenoizi, proteine, glucide, pectine, vitamine, minerale, substanţe amare (taraxacin, taraxacerin), inulină, potasiu. Prin substanţele bioactive pe care le conţine, păpădia măreşte secreţia biliară, normalizează circulaţia sângelui, este tonic pentru ficat şi are efect laxativ, diuretic şi depurativ.

Beneficii
Hepaxirem Forte protejează celulele hepatice de substanțele toxice, favorizează eliminarea toxinelor și ajută la menținerea și regenerarea funcțiilor ficatului. Ajută digestia și contribuie la secreţia, fluidificarea și eliminarea normală a bilei, ajută la creșterea ușoară a diurezei și la eliminarea renală a toxinelor din organism, fără a afecta echilibrul hidroelectrolitic al acestuia. Protejează membrana celulară de substanţe chimice cu potenţial toxic (alcool, substanţe chimice toxice, medicamente care se metabolizeză hepatic, metale grele, endotoxine, tioacetamidă, tetraclorură de carbon, radicali liberi etc.).

Compoziție/comprimat
Extract din fructe de Armurariu (Silybum marianum), corespunzător la 150 mg silimarină –187,5 mg, extract din rădăcini de Păpădie (Taraxacum officinale) – 60 mg, extract din frunze de Anghinare (Cynara scolymus), cu 2.5% cinarină – 60 mg.

Administrare:
Oral, câte un comprimat de 2-3 ori pe zi, timp de 30 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 1-2 săptămâni.

Atenționări:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat femeilor însărcinate (primul trimestru de sarcină), precum şi în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată, blocaj căi biliare, litiază biliară. A se administra cu prudenţă femeilor care alăptează, precum şi în caz de hipoglicemie/diabet. Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Poate interacţiona cu antiinfecţioase (Metronidazol) şi anticoncepţionale, la administrare concomitentă.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.

SKU: REME.00100 Categorie:
Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 6 × 3 × 8 cm
Brand

Cantitate

30 buc.

Bazat pe 0 review-uri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Doar clienții care au achiziționat acest produs pot lăsa un review.

Nu sunt review-uri inca.