Prostato Stem Herbagetica 60cps

Herbagetica
Status:

Stoc epuizat64,30 lei

Stoc epuizat

Descriere Prostato Stem Herbagetica 60cps

Prostato Stem Herbagetica susține sănătatea și funcționarea normală a prostatei, stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar, stimulează funcția reproductivă și ajută la menținerea unei vieți sexuale active.

Prostato STEM Herbagetica conține cea mai complexă formulă pentru tratarea afecțiunilor prostatei. Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte mare de multiplicare, putând diferenția și regenera orice țesut sau organ din corpul uman.

Adjuvant in:

  • disconfort la urinare
  • prostată mărită
  • probleme de fertilitate
  • tulburări de dinamică sexuală masculină (libidou scăzut)
  • incontinență urinară
  • infecţii reno-urinare
  • prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani

Pigmenții din compoziția Algei AFA stimulează producția de Celule Stem, iar polizaharidele conținute de aceasta determină migrarea celulelor acolo unde estenevoie pentru regenerarea celulară a organismului.

Extractul de Serenoarepens este remarcabil pentru sănătatea bărbaților și a devenit faimos pentru utilizările sale în menținerea sănătății, creșterea vigorii sexuale, tonifierea uretrei și susținerea funcției glandei tiroide și a sistemului urinar. Este demonstrat științific prin multiple studii clinice, că extractul de Palmier-pitic (Serenoa repens) ajută la tratarea hiperplaziei benigne de prostată (HBP) și a afecțiunilor prostatei, în general, inclusiv cancerul de prostată.

Pulberea de Dovleac este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată, fiind bogat atât în grăsimile nesaturate, cât și în zinc, element esențial pentru buna funcționare a prostatei.

Extractul de Urzică este cunoscut în prezent pentru abilitatea sa de a reduce disconfortul la urinat la bărbații care suferă de afecțiuni ale prostatei.

Compoziție per 1 capsulă:

Palmier-pitic (Serenoa Repens) extract standardizat cu 25% acizi graşi – 135 mg
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) – 45 mg
Urzică (Urtica Dioica) extract 10:1 – 45 mg
Dovleac (Cucurbita pepo) pulbere din seminţe – 45 mg
Palmier-pitic (Serenoa Repens) pulbere din fructe – 45 mg
Urzică (Urtica Dioica) pulbere 10:1 – 45 mg.

Administrare: 1-2 capsule/zi.

Contraindicaţii: nu se administrează persoanelor cu afecţiuni hemoragice (de coagulare a sângelui sau risc de hemoragii), gravidelor, femeilor care alăptează, copiilor şi adolescenţilor înainte de maturizarea sexuală.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului, Notificare nr 8182/18.10.2013.

SKU: HERB.01243 Categorie:

Bazat pe 0 review-uri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Doar clienții care au achiziționat acest produs pot lăsa un review.

Nu sunt review-uri inca.