Termeni si Conditii

1. Definitii si Termeni

Care For You – este denumirea comerciala a SC AEON FLOW SRL, avand sediul social in Bucuresti, Strada Bolboci nr. 13, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J40/1942/22.02.2001, CUI 13722322, telefon 0769 144 411, email contact@care4u.ro

Vanzator – Brandul Care For You ca si entitate juridica romana

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica romana care isi creaza un cont pe site in mod direct sau indirect si efectueaza o Comanda

Client – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica romana care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de Care For You (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Care For You si acesta.

Utilizator – orice persoana fizica cu vasta peste 16 ani sau persoana juridica romana, inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creere a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele ce se aplica site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este legat de informatiile din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub forma de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site ce poate fi accesata printr-o adresa de e-mail si o parola ce permite Cumparatorului transmiterea comenzii si ce contine informatii despre Cumparator/Client precum si istoricul Cumparatorului pe Site (Date personale, Adrese de livrare, Comenzi, etc.). Utilizatorul este responsabil si se trebuie sa se asigure ca toate informatiile introduse la creerea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiunea din cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze lista cu produse de pe Site pe care doreste sa le urmareasca in vedera unei eventuale achizitii, beneficiind de serviciul oferit de Vanzator de urmarire a produselor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/ Utilizatorul poate adauga Produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterioar le poate sterge sau adauga in cosul de cumparaturi (“Cosul Meu”)

Site – magazinul online gazduit la adresa web care4u.ro si subdomeniile sale.

Campanie – actiune de promovare in scop comercial, a unui numar de produse ce au un stoc limitat, pentru o perioada limitata de timp stabilita de Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica in acelasi timp a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site ce pot fi accesate si vizualizate prin intermediul unui dispozitiv electronic (calculator, tableta, smartphone, etc.);
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicatii disponibil;
– orice informatie transmisa catre Cumparator prin orice mijloc de Vanzator prin intermediul angajatilor si colaboratorilor sai, pe baza datelor de contact specificate sau nu de catre Cumparator;
– informatiile legate de Produse si/sau Servicii si/sau tarife practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare de catre beneficiarul Produsului sau Serviciului, achizitionat de pe Site, fiind bazat pe experienta personala legata de folosirea Produsului/Serviciului, ca si comentariu de apreciere a calitatii acestuia in raport cu scopul acestuia si specificatiile mentionate de producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactia a unui Utilizator/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima prin acordarea unui punctaj sub forma de stele de la o stea la 5 stele. Gradul de satisfactie exprimat va fi intotdeauna asociat cu review-ul scris al Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului pentru Produsul sau Serviciul pentru care a fost acordat.

Comentariu – observatie sau raspuns cu scop critic , pe marginea unui Review sau alt comentariu.

Document – Termenele si Conditiile actuale

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj transmis ( cum ar fi: e-mail/telefonic/SMS/webpush/etc.) continand informatii cu caracter general, legate de produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la promotii si oferte, precum si referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunile “Favorite” sau “Cosul meu” precum si alte comunicari comerciale ce pot viza sondaje de opinie legate de Produsele si Serviciile oferite sau cercetari de piata.

Tranzactie – incasarea sau restituirea in urma vanzarii unui Produs si/sau Serviciu de catre Care For You, Cumparatorului, prin folosirea serviciilor procesatorului de plati cu carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor sau Serviciilor asa cum sunt trecute in sectiunile respective.

2. Documente Contractuale

Prin inregistrarea uneu Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu formele de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi desfasoara activitatea comerciala

Notificarea primita de Cumparator, dupa plasarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda, informand in prealabil Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitiei Vanzatorului  la efectuarea comenzii si va restitui suma achitata in plus fata de valoarea initiala a comenzii, fie direct in contul bancar al Cumparatorului sau sub forma de cupon valoric pentru comenzi viitoare.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii pe e-mail si/sau SMS a unei notificari cu expedierea Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

3. Politica de Vanzare Online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive intemeiate Care For You isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile sale ar putea aduce prejudicii in vreun fel Care For You. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul poate contacta in scris sau telefonic Care For You, pentru a afla cauzele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate face prin contact direct cu acesta sau prin adresele trecute pe pagina de “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Care For You isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor folosirea codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Care For You poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Care For You are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor furnizate de Vanzator prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si include T.V.A. Tarifele serviciilor de livrare (curierat rapid, posta) sunt exprimate in lei si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Cumparatorului i se va cere scrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produselor.

4. Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Care For You, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Care For You, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Care For You asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Care For You.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Care For You si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Care For You cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Care For You confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Care For You pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Care For You si/sau al angajatului/reprezentantului Care For You care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta la momentul ambalarii Comenzii. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi sau in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul este de acord Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Care For You, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs– în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://www.care4u.ro/retur.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract si primirea produselor in starea initiala si sunt declarate conforme de Vanzator. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Produs si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Disponibilitatea unui Produs va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

 • “in stoc”– avem mai mult de 3 bucati in stocul Care For You
 • “in stoc limitat”– avem mai putin de 3 bucati in stocul Care For You
 • “in stoc furnizor”– Produsul nu este disponibil in stocul Care For You . Daca inregistrezi o Comanda pentru un Produs care are in dreptul lui “in stoc furnizor”, unul dintre consultantii nostri de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp ca sa iti comunice disponibilitatea Produsului
 • “stoc epuizat”– Produsul nu mai este disponibil in stocul Care For You
7. Produse si Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • furnizarea de Produse si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
8. Confidentialitate

Care For You va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Care For You nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. Comunicari comerciale

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

 • prin modificarea setarilor pe Site din sectiunea Marketing ;
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau
 • prin contactarea Vanzatorului.

Prin adaugarea de Produse sau Servicii in sectiunea din Cont:

Cosul meu”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

 • la modificarea pretului Produselor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
 • la recomandari de Produsesau Serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
 • la existenta Produselor sau Serviciilor in sectiunea “Cosul meu”, si
 • disponibilitate stoc Produse sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”.

Favorite”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

 • la modificarea pretului Produselor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”,
 • la recomandari de Produse sau Servicii similar cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”, si
 • disponibilitate stoc sau Serviciilor Produse adaugate in sectiunea “Favorite”.

In urma achizitionarii unui Produs sau Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • sugestii de Produse sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Produsul sau Serviciul achizitionat.

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Care For You sau prin contactarea Care For You in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Care For You.

10. Facturare – Plata 

Preturile Produselor si Serviciilor afisate si oferite in cadrul site-ului www.care4u.ro precum si Produsele si Serviciile prestate de terti includ T.V.A, folosite cu scopul de a livra Comanda Cumparatorului.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute de Care For You, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin transmiterea adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Care For You, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Care For You in Contul sau sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@care4u.ro.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Care For You si nici nu vor fi stocate de catre de Care For You sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Partenerul autorizat sa presteze servicii de procesare a platilor si datelor de card este Mobilpay (NETOPIA SRL), societate constituita in Bucuresti inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9170/2003  si care functioneaza conform legislatiei din Romania.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. Livrarea produselor

Care For You livreaza catre Client Produsele si Serviciile comandate de acesta prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate de Vanzator.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Tarifele de livrare sunt pentru Bucuresti – 9,9 Lei (cu TVA inclus), pentru restul localitatilor din Romania cuprinse in lista firmelor de curierat, tariful este de 19 Lei (cu TVA inclus), in limita a 2 kg/ colet/expediere. Pentru colete cu greutate peste 2 kg, se taxeaza suplimentar 1,5 lei/kg, pentru colete pana la 40kg.

Termenul de livrare este intre 1 – 3 zile lucratoare, daca toate produsele din comanda sunt pe stoc si intre 3 – 5 zile lucratoare in cazul in care unul sau mai multe produse sunt in stoc furnizor.

Termenele de livrare de mai sus sunt cele angajate prin contract de catre prestatorul de servicii de curierat, fara a garanta termenul minim de livrare 1 zi (24 ore).

Livrarea este Gratuita pentru comenzi cu valoarea produselor de peste 200 lei.

Clientul poate solicita telefonic modificarea sau anularea Comenzii inainte de expedierea comenzi.

12. Garantii

Toate Produsele comercializate de catre Care For You, beneficiaza de conditii de valabilitate si garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

13. Transferul proprietatii Produselor

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

15. Scrierea de review-uri, comentarii

Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
 • sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: http://www.care4u.ro/reclamatii-sesizari. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

16. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

17. Folosirea Cookie-urilor

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

18. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

19. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

20. Modificarile acestui Acord

Ne rezervam dreptul de a modifica sau inlocui Termenii si Conditiile de mai sus, de ori de cate ori este nevoie, marcand data la care termenii au fost actualizati fara obligatia notificarii individuale a utilizatorilor Site-ului. Continuarea utilizarii Site-ului reprezinta acceptul dvs. al noilor Termeni si Conditii.

Date Contact

Daca aveti nelamuriri legate de acest document, va rugam sa folositi formularul de contact